Banggood.com Mobius Camera Coupon Code

Banggood.com Mobius Action Camera 1080P HD Banner

De Mobius ActionCam is een van de meest geavanceerde mini-camera’s in de categorie mini-camera’s. De Mobius ActionCam is populair bij hobbyisten voor zijn formaat en gewicht. Deze wordt namelijk veel gebruikt bij Quadcopters en Helikopters maar ook door sporters.

De Mobius ActionCam is 2x1x1 centimeter en met een gewicht van iets meer dan 40 gram past deze camera gemakkelijk in elke zak. Met 1 druk neemt het met FULL HD-videokwaliteit op wat normaliter alleen op apparaten met 5 keer de grootte vast te leggen is. De Mobius kan opnemen in schitterende 1080p H.264. HD-video-kwaliteit met 30 frames per seconde. Banggood.com UK WarehouseVoor meer informatie, kijk je op de officiële site van Mobius of op de product pagina van Banggood.com!

De Chinese webshop Banggood.com heeft nu een coupon code voor deze Mobius ActionCam voor 8% extra korting! De Mobius ActionCam FullHD ActionCam Wide Angle Editie kun je bestellen voor $68.33!

De coupon code geldt alleen voor de Mobius ActionCam uit de Engels Magazijn (UK Warehouse). Het voordeel is dat deze vanuit Engeland binnen een paar dagen wordt bezorgd! :)

 Banggood.com 8% Korting Mobius ActionCam

 

 

 

Banggood.com Mobius ActionCam 8% coupon code: BGW002

Geldig tot en met 31 oktober!

De coupon code geldt alleen voor de Mobius ActionCam uit de Engelse Magazijn.

Voor al onze Banggood.com coupon codes en aanbiedingen kijk je hier!

Foto's - Mobius ActionCam

YouTube - Mobius ActionCam Race Car

Reactie Plaatsen