iBuygou.com Xiaomi Mi3 Crazy Sale!

Xiaomi Mi3 - Crazy Discount

Er is op dit moment een Crazy Discount / Sale aan de gang bij de Chinese webshop iBuygou.com. Deze heeft nu de Xiaom Mi3 16GB smarthphone in de aanbieding voor $290.00 ! iBuygou.com is een bekend en betrouwbaar Chinese webshop!

 

 Bestel de Xiaomi Mi3 $290.00

 

 Xiaomi Mi3 Smartphone

De Xiaomi Mi3 is de opvolger van de succesvolle Xiaomi Mi2 (review hier).  De Xiaomi Mi3 smartphone heeft een fantastisch Full HD IPS scherm van 5 inch en is het de nieuwe vlaggenschip van Xiaomi. Het scherm is extreem helder door de pixeldichtheid is maar liefst 440ppi en geeft kleuren fantastisch weer.

Xiaomi Mi3 - 0De pixeldichtheid van 440ppi betekent simpelweg dat met het blote oog pixels niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. Het scherm is zo gemaakt, dat het mogelijk is om ook het met handschoenen te bedienen.

Het toestel is een stuk sneller dan bekende smartphones als de Sony Experia Z, Galaxy S4 of de HTC One. Daarnaast heeft het toestel een unibody behuizing van van polycarbonaat met een geweldig afgewerkt scherm wat op het toestel lijkt te drijven. Hierdoor ziet de Xiaomi Mi3 ziet het toestel er ook nog eens geweldig uit. Met de Miui gebruikersinterface heb je een zeer soepele werking van het toestel. De Xiaomi Mi3 wordt geleverd in zilver, zwart of wit.

 

Geldig tot en met 30 juni.

Reviews kun je vinden op Tweakers.net – Xiaomi Mi3 !

Voor al onze iBuygou.com coupon codes en aanbiedingen kijk je hier!

Om deze iBuygou.com aanbieding te kunnen gebruiken, dien je ingelogd te zijn!

Foto's Xiaomi Mi3 Smartphone

Reacties

Reactie Plaatsen