Heb je tips, coupon codes of wil je ons attenderen op de beste aanbiedingen uit China, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Voor algemene vragen of opmerkingen kun je ook gebruik maken van deze formulier.

captcha

 

 

Historie van China Korting

Simpelweg gezegd ben ik ChinaKorting.nl begonnen omdat ik geen goed werkende Coupon Codes voor de welbekende en betrouwbare Chinese Webshops als Banggood.com, DealExtreme.com, Tmart.com, TinyDeal.com, en de rest van de Chinese webshops kon vinden. Ook waren de ‘echte aanbiedingen‘ van deze Chinese Webshops nergens verzameld en terug te vinden, in ieder geval niet op een Nederlandstalige website.

Het kwam te vaak voor dat ik een aanbieding had gemist en dat een coupon code niet meer geldig was. Noodgedwongen plaatste ik mijn bestellingen zonder coupon codes en miste ik hierdoor de nodige kortingen en aanbiedingen.

ik zag dan ook dat ik niet de enige was en heb toen dan ook besloten om met anderen de handen in een te slaan om met ChinaKorting.nl te komen. Een verzamelsite voor de ‘echte aanbiedingen’ en coupon codes van de Chinese Webshops.

Elke dag houden we de talloze Chinese Webshops in de gaten voor aanbiedingen en zoeken we naar coupon codes. Wij plaatsen alleen specifieke (echte) aanbiedingen en coupon codes.

Dit doen we omdat de Chinese Webshops elke dag wel met tientallen aanbiedingen komen. Tussen deze aanbiedingen (dat zijn er ongeveer 10 aanbiedingen) zijn er maar een of twee noemenswaardig. Dat zijn de echte aanbiedingen die wij eruit proberen te vissen zodat iedereen kan profiteren van de leuke acties, kortingen, coupon codes en aanbiedingen!

Alle bijdragen op China Korting doen we in onze vrije tijd  en gratis, omdat we het leuk vinden en we het met iedereen willen delen.

Op ChinaKorting.nl proberen we dan ook zo min mogelijk reclame of andere vorm van advertentie te vertonen, dit omdat we vinden dat het weinig bijdraagt aan de beleving van China Korting. Als je een bijdrage wilt leveren om de website verder mogelijk te maken en of te verbeteren, zijn donaties van harte welkom!

Wil je op een andere manier bijdragen aan China Korting dan horen we dat graag van je, maak dan gebruik van bovenstaand contact formulier.